zoeken

Ziekteverzuimbeleid

Middel:

Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit - Maatwerk eendaagse training

Een training op maat die inspeelt op thema’s die binnen de Hogeschool spelen. Duurzame inzetbaarheid, werkdruk, eigen regie, organisatie veranderingen, samenwerken op afstand en digitaal onderwijs. In een 1-daagse training begeleiden en ondersteunen we het team bij deze veranderingen. Door een uitgebreide intake sluiten we nauw aan bij de behoeftes, fase en zelfsturend vermogen van het team. Dit zorgt voor een stevige borging en langdurig effect.

Inhoud

Voor wie?

Maatwerktraining voor teams leidinggevenden, teams medewerkers en teams HR

Wat?

We starten met een persoonlijke en uitgebreide intake; samen maken we het programma voor de 1-daagse training. Eigenaarschap en betrokkenheid van het team zorgen voor aansluiting op de behoeftes van het team en voor een duurzaam effect. In de 1-daagse werken we aan de vraagstukken, daarbij spreken we altijd zowel hoofd, hart als handen aan. We vergroten de intrinsieke motivatie om met de inzichten aan de gang te gaan. We sluiten af met een plan van aanpak voor het team en concrete vervolgstappen. Desgewenst en in overleg met uw adviseur, spreiden we de eendaagse in 2 dagdelen uit in de tijd, met tussentijdse oefeningen en opdrachten. Na afloop ontstaat er inzicht, bewustwording en handvatten om de eigen invloed te vergroten en vervolgstappen te benoemen en te ondernemen.

Corona

Als er extra corona maatregelen van toepassing zijn dan geldt het volgende:

De training is aangepast aan de huidige regels van de overheid en RIVM. Iedere deelnemer ontvangt bij aanvang eigen trainingsmateriaal met naam, waar je gedurende de training mee werkt. Er zijn desinfecterende schoonmaakmiddelen aanwezig, waar je gedurende de training gebruik van kunt maken. Telkens wordt afgestemd of de manier waarop de training is ingericht klopt voor de deelnemers. Zo spelen wij in op de actuele maatregelen en op de wensen van de deelnemers.

Investering en vergoeding

De training wordt gegeven door LTC training/NextSteps.nu en kost € 2.750,- excl. btw. Livvit vergoedt maximaal € 2.000,- per groep (minimaal 6-maximaal 12 deelnemers) en maximaal 1 training per medewerker per kalenderjaar. Alle bijkomende kosten bij maatwerk, zoals eventuele inzet van een acteur, catering en locatiehuur zijn voor eigen rekening. Het is daarnaast mogelijk om verdieping aan te brengen op de eendaagse training aan de hand van een online traject via de LTC Online Academy.

De training wordt doorgaans fysiek aangeboden, maar is tevens online mogelijk.

Aanbieder

LTC training/NextSteps.nu