zoeken

Ziekteverzuimbeleid

Middel:

VeerkrachtWijzer - Training Jong geleerd en oud gedaan

Een online training gericht op het versterken van de mentale weerbaarheid van de jongere (startende) en oudere docenten in het onderwijs. 

Inhoud

Voor wie?

  • Meer ervaren docenten die om moeten (leren) gaan met snelle veranderingen in het onderwijs (waaronder digitalisering), daarbij productief moeten zijn en blijven, voldoende plezier en positieve energie op het werk willen blijven ervaren.
  • Startende docenten die om willen leren gaan met de grote hoeveelheid zaken die op hen af komt, niet overbelast willen raken, gezond en veerkrachtig in het werk willen staan.

* Betreft de aanvraag andere afdelingen, overleg dan even met ons.

Wat is de inhoud van de training?

Training Jong geleerd en oud gedaan is een coaching traject met een online training gericht op het versterken van de mentale weerbaarheid van de jongere en oudere docenten in het onderwijs. Dit is het vermogen om, ook bij lastige, veranderende of onzekere werksituaties, op productieve, vitale en zinvolle wijze meerwaarde voor de organisatie en voor zichzelf te (blijven) genereren met voldoende plezier in het werk. De coaching is gericht op het versterken van persoonlijke hulpbronnen zoals; hoop, optimisme, vertrouwen in eigen kunnen en veerkracht.

De training is er zowel individueel als voor groepen

Individueel
De training bestaat uit 4 coachgesprekken van 60 minuten en een online training van ongeveer 8 uur. De coachgesprekken worden eens in de 3 weken gepland. De deelnemer werkt tussen de gesprekken door steeds in de online training. Doorlooptijd is 9-12 weken. De online training is een jaar beschikbaar. 

Locatie
Op locatie van de werkgever of locatie is nader te bepalen.

Groep
De training bestaat uit 3 groepscoachgesprekken van 120 minuten en een online training van ongeveer 8 uur. De coachgesprekken worden eens in de 3 weken gepland. De deelnemers werken tussen de groepsgesprekken door aan de online training. Doorlooptijd is 6-10 weken. De online training is een jaar beschikbaar.

Locatie
Op locatie van de werkgever.

De investering en vergoeding

Livvit vergoedt 100% van een groepstraining, maximaal € 253,75 per groep (minimaal 6 - maximaal 10 deelnemers). En 100% van maximaal 1 individuele training per persoon € 830,-.

Let op

Er is de mogelijkheid om een inspiratiesessie over dit programma af te nemen.

U krijgt één coaching traject per jaar vergoed

Wij vergoeden maximaal 1 traject per medewerker per kalenderjaar voor onderstaande vormen van coaching. Hieronder vallen:
• het stressreductieprogramma Meer veerkracht, minder stress! (individueel)
• het stressreductieprogramma Vergroot je veerkracht, verminder je stress (groep)
• Jong geleerd en oud gedaan, Veerkrachtwijzer (individueel en groep)
• bedrijfsmaatschappelijk werk (coaching)
• coaching op mentaal gebied

Zorgaanbieder

Shared Ambition