zoeken

Widget Arbocatalogus hbo

Om informatie over gezond en veilig werken beter toegankelijk te maken voor medewerkers in het hbo, is de widget Arbocatalogus hbo ontwikkeld. 

De widget (een blokje met informatie) kan geïntegreerd worden in het intranet van een hogeschool. De widget toont de homepage van de Arbocatalogus met bovenaan een zoekveld, waar op zoekwoord direct in de Arbocatalogus gezocht kan worden. Zo komen medewerkers ze gemakkelijk bij informatie over veilig en gezond werken in het hbo.

Toevoegen aan de eigen intranetsite

Integreer de widget in het intranet van uw school, bijvoorbeeld op een pagina over Arbo-zaken of op een gezondheidsplein. 

De widget kan vrij gemakkelijk op elke webpagina ingeladen worden met behulp van een zogenaamd iframe, een stukje HTML-code dat je op je website kunt plaatsen. Je kunt zelf de breedte en hoogte van het iframe bepalen. De url van de widget is https://widget.arbocatalogushbo.nl. Dit kan bijvoorbeeld van pas komen in een intranetomgeving waar een https-verbinding vereist is.

Verschillende afmetingen

De widget kan in verschillende afmetingen geplaatst worden. Hieronder volgen drie voorbeelden. De vormgeving van de widget wordt automatisch aangepast aan de breedte van het iframe. 

Voorbeeld 1: Smal (320 x 600 pixels)

<iframe name="Arbocatalogus widget" src="https://widget.arbocatalogushbo.nl" frameborder="1" height="650px" scrolling="auto" width="320"></iframe>

Voorbeeld 2: Normaal (480 x 600 pixels)

<iframe name="Arbocatalogus widget" src="https://widget.arbocatalogushbo.nl" frameborder="1" height="650px" scrolling="auto" width="480"></iframe>

Voorbeeld 3: Gehele breedte (100% x 600 pixels)

<iframe name="Arbocatalogus widget" src="https://widget.arbocatalogushbo.nl" frameborder="1" height="650px" scrolling="auto" width="100%"></iframe>

Of bekijk de widget in een nieuw scherm op volledige breedte (let op, dit lijkt op de site vanwege de schermbreedte, maar is nog steeds de widget)